Skip to content

AC of Sweden

august 28, 2012

Nu er der nyheder fra AC of Sweden der har unikke produkter i form af brugskunst og lys. AC of Sweden har en kollektion af lys fra Woodwick, som er et mærke der laver lys af soja voks.

Woodwick er lys der knitrer når det brænder, både på grund af soja voksen, men også vægen der er lavet af træ. Sojavoksen kan smøres på huden og vil dufte som parfume, faktisk er det et sådant naturprodukt at man vil kunne bruge det til massage.

Woodwich er et af de lysprodukter der har den længeste brændetid alt fra 20 til 180 timer, alt efter størrelsen på lyset. Lyset er i et glas, med låg der kan sættes på når det ikke er tændt.  Woodwick lys er lavet så det ikke soder eller sviner som andre lysprodukter kan have tendens til.

Se også de flotte lysestager og lanterne vi har fået hjem fra AC of sweden og kombinér dem med nogle af de flotte lys fra Acollection, der brænder pænt pga. den specielle udformning i toppen, på den måde brænder hele lyset, og du skal ikke smide ud når kanten “vælter” Hvis der er spørgsmål så er I velkommen til at kontakte os.

Læs mere her: AC of Sweden

Reklamer

From → Nyheder

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: